Edilul Dan Tudorache: „Nu mai bagam bani in sport si in nimic altceva timp de 12 zile ale anului 2017!”

Dan Tudorache, primarul sectorului 1, linisteste suporterii giulesteni si spune ca Academia Rapid este bine mersi si are toti banii de care e nevoie.

Pe 18 decembrie am avut o sedinta de Consiliu si am hotarat sa redirectionam banii pana pe data de 30 decembrie 2017. A fost vorba de o rectificare de buget pentru sfarsitul anului. Deci, da, nu mai bagam bani in sport si in nimic altceva timp de 12 zile ale anului 2017! Avem bani alocati pentru anul 2018 pentru sport. Si pentru Academia Rapid, si pentru Sportul Studentesc, si pentru echipa de handbal a lui Dinamo.

Chiar au pus presiuni pe noi zilele trecute si i-am asigurat ca nu sunt probleme. Academia are in acest moment bani si nu a cerut pana acum niciun leu Primariei. Totul merge conform planului, echipa pleaca la Busteni pe 22 ianuarie, parca si in Antalya, dupa aceea, in cantonament. Echipa e sustinuta de mai multi privati, dar cand are nevoie de bani, sa ne ceara! Noi suntem ca o societate de asigurari pentru Rapid„, a spus Tudorache pentru GSP.

The post Edilul Dan Tudorache: „Nu mai bagam bani in sport si in nimic altceva timp de 12 zile ale anului 2017!” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*