Ediția a 11-a a Festivalul Internaţional de Şah, parte a Gran Prix-ul destinat Centenarului Marii Uniri

Festivalul Internaţional de Şah, ajuns la ediţia a 11-a, una dintre cele mai importante întreceri ale sportului minții din România, datorită eforturilor susţinute de avocatul Alin Câmpeanu şi colegii săi de la Şah Club Vados.

În 2018 Festivalul va avea loc în perioada 5-12 august, fiind susţinut de Centrul Municipal de Cultură şi sprijinit de Federaţiei Română de Şah. De altfel vorbim despre un eveniment inclus în cadrul manifestărilor prilejuite de Centenarul Marii Uniri, Aradul organizând un asemenea Grand Prix de şah, alături de Iaşi, Alba Iulia şi Bucureşti.

„Ne bucurăm că putem menţine această tradiţie. Şi dacă anul trecut am avut prezenţi 15 mari maeştri, poate o depăşim această cifră în 2018. Vom avea competiţii destinate şi amatorilor, şi copiilor, cu premii importante. Aşteptăm alături de noi sponsori care să ne sprijine la organizarea acestui eveniment”, spune Alin Câmpeanu.

0
0

Articolul Ediția a 11-a a Festivalul Internaţional de Şah, parte a Gran Prix-ul destinat Centenarului Marii Uniri apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*