Editia aniversara a Raliului Dakar 2018 va traversa trei tari si va avea un traseu de peste 8.700 km

Raliului Dakar va sarbatori patru decenii de existenta in 2018, organizatorii pregatind pentru aceasta ocazie speciala un traseu extrem de dificil, care va include trei tari, Peru, Bolivia si Argentina, si ii va pune serios la incercare pe concurenti pe cei peste 8.700 km ai sai.

Editia de anul viitor a celebrului raliu-raid, a zecea consecutiva desfasurata pe continentul sud-american, va debuta pe 6 ianuarie in capitala peruana Lima, urmand sa se incheie pe 20 ianuarie, in orasul argentinian Cordoba, care gazduieste anual o etapa din Campionatul Mondial de raliuri (WRC).

Cei aproximativ 500 de piloti prezenti la start, la cele patru categorii (auto, moto, quads si camioane) vor avea de parcurs o distanta totala de peste 8.700 km, cea mai lunga de pana acum, impartita in 14 etape. Traseul va fi unul variat, caravana urmand sa traverseze zone desertice, drumuri situate la altitudini mari, rauri si dune, pana la punctul final al cursei.

Traseele tuturor etapelor poate fi urmarit aici

The post Editia aniversara a Raliului Dakar 2018 va traversa trei tari si va avea un traseu de peste 8.700 km appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*