EDITORIAL! Schimbarea stă în vot, votul stă în minte!

Mâine mergem la vot! Fiecare cu ideile, opţiunile, dorinţele şi speranţele sale. Fiecare convinşi că ceea ce am decis este ceea ce Lugojul are nevoie pentru dezvoltarea lui, opţiune care nu întotdeanua este în concordanţă cu realitate. Avem simpatii, prietenii, decizii bazate pe subiectivism. Însă toate acestea trebuie puse deoparte, atunci când este nevoie de unitate pentru viitorul unui oraş îngropat în mizerie, interese meschine, orgolii personale.

Nu o să înţeleg niciodată ce mai doreşte un om de 72 de ani, ce nevoie mai are şi ce mai vrea să demonstreze la vârsta asta! Cu tot respectul, pe care îl merită sau nu Boldea, vârsta de pensionare în România este la 65 de ani, ori în condiţiile astea o putem duce la 75 de ani. Să rămâi căţărat într-o funcţie după ce patru ani de zile nu ai făcut mai nimic, asta este obrăznicie şi o jignire adusă lugojenilor. Nu trolilor PSD sau celor care nu văd cum arată oraşul, ci tuturor clorlalţi. Să pozezi în victimă, că ai fost jignit în campanie, la fel şi familia, este o altă obrăznicie şi o minciună crasă, când cel care a jignit a fost chiar primarul şi acoliţii lui. Toţi jurnaliştii care au scris, au arătat modul grotesc în care a ajuns Lugojul şi şi-au asumat ceea ce au scris, pe când postacii PSD nu au făcut acest lucru. Bătălia lui Boldea este clară şi se dă cu un singur candidat, indiferent de speranţele celorlalţi.

Adversarul numărul 1 şi singurul care poate aduna voturile necesare să îl schimbe pe Boldea este Claudiu Buciu, cel care a încercat în ultimii patru ani să arate că modul în care este condus Lugojul e greşit. Cu ce s-a ales acesta până acum? Cu cele mai grobiane atacuri, de pe conturi cu poze furate de prin cimitire sau din Rusia, în care Claudiu Buciu a fost făcut infractorul suprem. Asta deşi cazierul lui Buciu este alb, iar dacă 10% din atacurile lansate împotriva lui ar fi fost adevărate era de mult arestat şi închis. Da, pentru conspiraţionişti explicaţia este că a intervenit oculta mondială, DNA, DIICOT, toţi sunt la mâna lui Claudiu Buciu! Nu, ceea ce evidenţiaţi voi, troli ai PSD, nu există în realitate, iar în capcana asta au căzut alţi partizani, fie de la USR sau PMP. Nici unii dintre aceştia, contestatari din partide, nu au propus o bătălie a programelor, asta pentru că nu au un program consistent şi coerent, ceea ce Buciu a propus. Dacă nu au reuşit să-l dărâme cu infracţiuni inventate, au încercat să se lege de faptul că are familia în Germania şi nu îl interesează un oraş în care nu îşi creşte copii. O gândire proastă şi retrogradă, iar asta ar putea să vă spună primarii români din Germania, cei care au fost aleşi de comunităţi pentru că sunt gospodari. Să spunem mersi dacă Claudiu Buciu va reuşi să mute ceva din mentalitatea germană în oraşul nostru. Culmea este că, din Germania, Buciu a venit şi s-a urcat pe tractor pentru a curăţa zăpada, acum doi ani, când Boldea stătea în birou şi ridica din umeri că nu ştie cum să scoată oraşul din nămeţi, lăsat fără apă şi electricitate pentru trei zile.

Este un duel clar între Boldea şi Buciu, fie că vă place sau nu să recunoaşteţi, fie că ne acuzaţi pe noi de manipulare sau că suntem plătiţi. Am luat bani în campania asta de la toate partidele, fără excepţie, mai puţin filiala locală a PSD. Asta pentru că am considerat că ei nu au ce să promită şi să ofere Lugojului.

Fiecare votează cu cine doreşte, dar pentru schimbare opţiunea este una singură. Cel mai atacat contracandidat a lui Boldea, Claudiu Buciu. Despre altele vom vorbi după şi vom vedea cine are dreptate, noi jurnaliştii plăţiţi, jegoşi, manipulatori, cumpăraţi, mercenari, care lucrăm cu informaţii verificate, sau povestitorii inflamaţi de pe reţelele de socializare!

Votăm cu mintea, este mai important să gândim decât să ne gâdilăm orgoliul…

Articolul EDITORIAL! Schimbarea stă în vot, votul stă în minte! apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*