Edward Christian Seracovanu, calificare națională la Olimpiada Societății pentru Excelență și Performanță în Informatică

Liceul Teoretic ”Coriolan Brediceanu” se bucură de noi rezultate excelente obținute de elevii săi. La data de 21 martie a avut loc etapa județeană a Olimpiadei Societății pentru Excelență și
Performanță în Informatică, competiție în cadrul căreia elevul Edward Christian Seracovanu, din clasa a VIII-a B a reușit să se califice la etapa națională.

”Îl felicit pentru rezultatul obținut și îi urez mult succes la etapa națională! Doresc să transmit felicitări și părinților acestui elev, dar și profesorilor implicați în pregătirea sa, prof. Ramona Dejica și prof. Cristian Vida. Mult succes și celorlalți elevi din clasele a VIII-a, care vor susține, de luni, simulările pentru Evaluarea Națională”, transmite prof. dr. Aurelian Sima, directorul Liceului Teoretic ”Coriolan Brediceanu”.

Olimpiada Societății pentru Excelență și Performanță în Informatică a apărut din dorința comunității formate în jurul olimpiadelor și loturilor naționale de a sprijini elevii în condițiile dificile provocate de pandemie.

Articolul Edward Christian Seracovanu, calificare națională la Olimpiada Societății pentru Excelență și Performanță în Informatică apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*