Egal amical între Zăbrani și Ineu: Lazea a ajuns sub comanda lui Mutică, Sculici este pe cale să „repatrieze” două dintre produsele Academiei

Aseară, pe arena CPL-ului din Grădiște, pe o căldură sufocantă, două dintre formațiile cu pretenții ale Ligii a 4-a Arad și-au dat întâlnire într-un meci amical. Victoria Zăbrani a trecut cu 4-1 de Șoimii Șimand sâmbătă, pe când ACB Ineu a avut test în familie. Acum, cele două echipe au remizat, împărțindu-și reprizele.

Trupa lui Dorel Mutică a fost ceva mai prezentă în joc în prima parte și a și marcat după 36 de minute. Mandache a recuperat un balon în jumătatea adversă, a centrat perfect, iar Aslău a deviat mingea cu capul la colțul lung al porții lui Tulcan. Zărăndanii au avut situații și în prima parte, inclusiv o bară prin Balaci, dar reușita de 1-1 a venit spre finalul meciului.

Având la dispoziție mai mult „sânge proaspăt” decât adversarul, ACB-ul a dominat clar actul secund, în specail ultimele 20-25 de minute, dar a și scăpat fără gol la greșeala portarului Deak, în urmă căreia Apostol a trimis doar în bara laterală. Minutul 81 a adus golul ce a consființit rezultatul final, la capătul unei acțiuni în viteză, finalizată de Mitran.

ACB Ineu s-a despărțit de cinci fotbaliști în această vară: Burlă, Manea, Balint, Ousmane și Lazea, ultimul alegând să joace chiar la Zăbrani, într-o linie de mijlocași centrali din care mai face parte și Alex Vasilca, cel care nu s-a înțeles cu Progresul Pecica. Timișoreanul Strango și junorul utist, Albert Aslău, sunt celelalte noutăți din lotul lui Mutică. După împrumutul portarului Deak, de la Viitorul, Cristi Sculici este pe cale să-i repatrieze pe Radu Șerban, de la FCSB U 19 și Dennis Mâneran, de la U. Cluj, dar mai rămâne pe piață pentru unul-doi fotbaliști peste media echipei.

Formații:

Ineu: Tulcan – Varga, Karmanoczky, R. Șerban, Hulbăr –Pocioian – S. Balaci, Spătaru, D. Florea, Dan Mâneran – Dennis Mâneran. Au mai jucat: Deak – Bogdan, Petrehele, Covacici, Mitran, Rucărean, Codrea, Șerb, Zamă. Antrenor: Cristi Sculici

Zăbrani: Vasii – Strango, Pașcu, Hodan, Topai – Apostol, Vasilca, Fl. Lazea, Aslău – Zele, Mandache. Au mai jucat: Poenaru, Fereștean. Antrenor: Dorel Mutică

Arbitru: Loredan Bogdan.

0
0

Articolul Egal amical între Zăbrani și Ineu: Lazea a ajuns sub comanda lui Mutică, Sculici este pe cale să „repatrieze” două dintre produsele Academiei apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*