Egali cu o prim-divizionară slovenă

NK Krsko – FC Petrolul Ploieşti 1-1 (0-0)

Marcatori: Sreckovic (57)/Antoche (86)
NK Krsko: Zalokar – Glover, Kulinits, Brekalo, Stefulj – Mandic, Ogrinec, Ahcin, Sreckovic – Ristovski, Vekic. Au mai jucat: Frelih – Sofler, Kovacic, Da Silva, Volaric, Zakrajsek, Bozic. Antrenor: Alen Sculac.
FC Petrolul: Petrişor (60 Isvoranu) – Rus (60 Olaru), Plămadă (60 Antoche), Ţicu (70 Cazan), Ţigănaşu (81 Danci) – Ghinga (cpt) (77 Chindriş) – Ene (70 Cruceru), Cl. Herea (75 Ciocâlteu) – N. Popescu (46 Neziri), Arnăutu (75 Lambru), Saim Tudor (90 Velisar). Antrenor: Leo Grozavu.

Petrolul a susţinut cel de-al doilea joc de pregătire din cadrul stagiului sloven, confruntându-se cu o echipă de prim-eşalon, NK Krsko. După eşecul cu bosniacii de la Tuzla, meciul doi al turneului s-a încheiat nedecis, 1-1, golul “lupilor” fiind marcat de către Antoche, cu patru minute înainte de finalul jocului.
Leo Grozavu a început meciul de la Krsko cu un “11” total schimbat faţă de cel folosit în primul joc, contra bosniecilor de la FK Tuzla Ciy, tehnicianul “lupilor” căutând, astfel, să le dea minute egale tuturor jucătorilor din lot.

Petrolul2

Conform site-ului oficial al clubului ploieştean, “prima repriză a fost desfăşurată sub semnul echilibrului, cu două bune situaţii ale petroliştilor, şutul lui Ene (24), respins de lângă bară de către Zalokar, şi încercarea lui Herea (27) de a-l surprinde pe portarul gazdelor cu o minge trimisă de la circa 22 de metri, şi cu alte două trecute în contul slovenilor, la ocaziile lui Sreckovic (43) şi Mandic (44).
După pauză, Krsko a reuşit să deschidă scorul în minutul 57, atunci când Sreckovic a intrat în careu pe stânga şi, după un dribling scurt, a trimis fără speranţe pentru Petrişor, obligându-i pe ploieşteni să alerge după egalare. Pe care au reuşit-o aproape de final, atunci când, la un corner bătut de Ciocâlteu, de pe stânga, Antoche (86) a reluat cu capul, din preajma punctului cu var, făcând inutil plonjonul lui Frelih”.
Urmează, mâine, meciul cu croaţii de la HNK Gorica, o nou-promovată în primul eşalon, ce se va disputa la Velika Gorica, o suburbie a Zagrebului, de la ora locală 16.00 (17.00 în România), iar vineri, 20 iulie, are loc ultimul joc amical, de la 18:30 (ora României) împotriva lui Slaven Belupo, în localitatea croată Cvetkovec, raionul Koprivnica-Krizevci.

Brazilianul cardiac

Petrolul a anuţat oficial despărţirea de unul dintre jucătorii semnaţi acum câteva săptămâni, care nu a apucat măcar să debuteze în tricoul galben-albastru! “Din motive independente de voinţa clubului, FC Petrolul Ploieşti a trebuit să pună capăt colaborării cu jucătorul brazilian Jean Theodoro Sobrinho, cel care se alăturase echipei noastre la începutul perioadei de pregătire din această vară. De precizat faptul că, în momentul sosirii la Ploieşti, Jean Theodoro a efectuat un control medical şi o serie de analize specifice ce nu au scos în evidenţă probleme de natură medicală. Ulterior, testele parcurse la Institutul Naţional de Medicină Sportivă din Bucureşti au indicat faptul că fotbalistul brazilian nu poate primi viza medicală, lucru confirmat, din păcate, şi de investigaţiile amănunţite efectuate, pe parcursul săptămânii trecute, la solicitarea clubului nostru, de către un Institut de specialitate din Capitală. În aceste condiţii şi având în vedere imposibilitatea Institutului Naţional de Medicină Sportivă de a-i acorda, în acest moment, jucătorului viza necesară pentru a-şi continua activitatea sportivă, FC Petrolul Ploieşti a trebuit să încheie, astfel, prematur, contractul cu Jean Theodoro Sobrinho” – se arată în comunicatul oficial, Petrolul aşteptând, de astăzi, în Slovenia, câţiva jucători “în probe”, pentru a găsi unul “bun” pentru compartimentul ofensiv, unde echipa suferă, numeric şi nu numai, în acest moment.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*