Egali cu Rapidul! “U” Cluj a luat un punct de pe terenul giuleştenilor şi a urcat un loc în clasament. “Studenţii” au patru meciuri la rând fără eşec

Rapid şi Universitatea Cluj au terminat la egalitate, 1-1, derby-ul disputat pe stadionul din “Regie”.

După un joc în care cele două formaţii şi-au împărţit şi ocaziile de gol, “studenţii” au luat un punct care îi ajută să urce pe locul 14.

Într-o primă repriză începută cu incidente în tribune, acolo unde s-au aruncat cu scaune între cele două grupuri de suporteri, Rapidul a deschis scorul în minutul 24. Hlistei s-a înălţat peste un Takacs fără reacţie şi şi-a adus echipa în avantaj. “U” Cluj s-a trezit după golul primit şi a împins jocul înspre poarta giuleştenilor. Fără să-şi creeze ocazii clare, jucătorii lui Falub au reuşit totuşi să egaleze prin lovitura de cap a lui Goga, din minutul 33.

După 1-1 la pauză, partea secundă a început echilibrat, însă meciul s-a aprins în decurs de trei minute. Două ocazii ale Rapidului au fost “întrerupte” de o şansă uriaşă a lui Goga, care a trimis pe lângă poartă, singur cu Drăghia. Roskopf l-a imitat pe jucătorul Universităţii şi i-a permis lui Dur-Bozoancă să aibă o intervenţie perfectă, iar meciul s-a stins mai apoi la fel de repede.

Mulţumiţi cu egalul, clujenii nu au avut mari probleme în a păstra rezultatul până la final şi au ucat pe locul 14 în clasament, peste Ripensia Timişoara la golaveraj. “U” Cluj a ajuns şi la patru meciuri consecutive fără înfrângere.

Rapid

Au mai intrat: Creţu, Dodoi, Antrenor: Daniel Pancu

“U” Cluj

Au mai intrat: Kay, Guedj, Pîrvulescu. Antrenor: Adrian Falub

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*