El este UCIGAŞUL de NEVESTE din ROMANIA. VEZI Prima POZĂ cu BESTIA. FOTO

El este UCIGAŞUL de NEVESTE din ROMANIA. VEZI Prima POZĂ cu BESTIA

O crimă sălbatică a avut loc în București. O femeie a fost ucisă într-un apartament din Cartierul Titan, în Sectorul 3 al Capitalei. Din primele informații furnizate de polițiști reiese că victima are în jur de 50 de ani și avea numeroase lovituri pe corp. Astăzi, 11 octombrie, criminalul a fost prins.

Surse judiciare au precizat că L. Ș. a ucis-o pe fosta soţie, în anul 1995, pe fondul unor conflicte anterioare. Criminalul i-a aplicat victimei numeroase lovituri cu un corp dur şi cu un cuţit.
Parchetul de pe lângă Tribunalul București a emis un mandat de retinere, pentru 24 de ore, pe numele criminalului pentru omor calificat, in stare de recidivă, asupra unui membru de familie. Oficiali din rândul anchetatorilor ne-au dezvăluit că cea a doua soție ucisă se numea Rodica Șerban.

 Conform unor surse judiciare, criminalul a fost prins în timp ce încerca să fugă din țară. Este vorba despre L. Ș., de 51 de ani, soțul femeii. El a fost depistat la granița in judetul Teleorman. Ucigașul este recidivist. Individul și-a omorât și fosta sotie in anul 1995.

 

sursa:evz.ro

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*