El Hasni a fost iertat și se antrenează din nou cu prima echipă: „Și-a cerut scuze tuturor și s-a comportat ireproșabil la UTA II”

UTA strânge rândurile pentru vizita Chindiei Târgoviște, iar vestea zilei este că stafful tehnic va conta și pe Oualid El Hasni la meciul de sâmbătă. Fundașul tunisian fusese trimis la echipa a doua fiindcă a avut câteva ieșiri nelalocul lor în timpul partidei cu Pandurii Târgu Jiu în momentul în care a primit indicații de pe margine. Au fost și ceva înjurături la mijloc, astfel că El Hasni s-a pregătit în ultimele zile sub comanda lui Sandu Gaica și Adi Ungur la UTA II.

În această dimineață, însă, fotbalistul a avut o întrevedere cu Cristian Păcurar la sediul clubului fanion, iar lucrurile s-au clarificat. „Băiatul și-a cerut scuze față de mine, de restul staffului și conducere, dar și colegilor săi pe grupul de WhatsApp. Spune că în tensiunea meciului l-a luat valul și că nu se va mai repeta. Am vorbit și cu Sandu Gaica și mi-a spus că s-a comportat ireproșabil în ultimele zile, a respectat toate sarcinile și sancțiunile impuse de noi. Acceptă că a greșit și am decis să-l reintegrăm rapid în echipă. De azi se va antrena din nou cu noi”, ne-a mărturisit antrenorul secund al UTA-ei.

În condițiile în care Coulibaly, Miculescu și Stahl (care a încercat să se antreneze normal, dar continuă să resimtă dureri la gambă) nu pot fi recuperați până la vizita viceliderului, se speră ca măcar Șeroni și Kanda să fie apți. Ambii mai acuză dureri, însă – probabil – de miercuri-joi ar trebui să se antreneze normal. În schimb, Matei și Copaci revin după suspendare, cu mențiunea că ultimul va sta de acum înainte la fiecare „galben” încasat.

UTA – Chindia, din cadrul etapei a 31-a a ligii secunde la fotbal, se dispută sâmbătă, la ora 13,00, pe arena „Motorul”.

FOTO: UTA Media Design

0
0

Articolul El Hasni a fost iertat și se antrenează din nou cu prima echipă: „Și-a cerut scuze tuturor și s-a comportat ireproșabil la UTA II” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*