Electrica și CSȘ Bega în fruntea Seriei I, Chișoda doboară Albina în a II-a din ”Municipal” Timișoara

A căzut astăzi cortina peste etapa a VIII-a din 11 în turul Campionatului Municipal Timişoara, runda din această săptămână aducând noi schimbări de lideri în ambele serii ale ligii a șasea locale. Astfel, două echipe sunt în frunte la egalitate de puncte în Seria I, și anume ACS Electrica 1929 şi CSŞ Bega, în vreme ce ACS FC Chişoda a trecut la șefia Seriei a II-a doborând de pe locul I pe AS Albina. La polul opus, AS FC Real Dragşina și-a lăsat adversarii şi arbitrii la poarta cu lacătul pus şi nu s-a prezentat, întrebarea fiind oare cine îi tolerează atitudinea şi de ce…

Seria I

Electrica 1929 Timişoara – Universitatea de Vest din Timişoara 2-1 (1-0)

Au marcat: Victor Benzar (min. 27) şi Michi Sofran (min. 72), respectiv Bogdan Săvoiu (min. 65).

Și pentru a doua oară ”universitarii” de la UVT au fost detronaţi de pe locul I tot în favoarea celor de la Electrica, care s-au impus în meciul direct de pe terenul de lângă Gara de Est.

Este totodată destul de probabil că trupa lui Remus Steop şi Gheorghe Ilici nu va mai ceda fotoliul de lider până la sfârşitul turului, având în program meciuri mai facile în cele trei etape care au mai rămas de disputat.

CSŞ Bega – CFR 1933 Timişoara 7-3 (2-2)

Au marcat: Samuel Costea – 2, Aurel Hodoş – 2, Răzvan Traian – 2 goluri (unul din lovitură de la 11 metri) şi Daniel Filip (din lovitură de la 11 metri), respectiv Cristian Bălan şi Claudiu Totoci (din lovitură de la 11 metri).

Arbitrul Mirel Pacealoiu a acordat trei lovituri de la 11 metri şi două cartonaşe roşii, câte unu pentru fiecare echipă, lui Cristian Bălan (min. 85) respectiv Vlad Scarlat (min. 89). Cu această victorie, elevii lui Călin Dumitru sunt la egalitate de puncte cu liderul ACS Electrica 1929, despărţiți datorită diferenței de golaveraj.

ACS Ghiroda II – AS Seceani II 5-0 (2-0)

Cele cinci goluri pentru gazde au fost marcate de Alin Miloş, Denis Ciobanu, Dragoş Eperieş, David Pop şi Cosmin Saizu.

Auto Timişoara – Luceafărul Timişoara 9-2 (5-1)

Au marcat: Petru Gongeanu – 2, Laurenţiu Mareş – 2, Sorin Butaru – 2, Cătălin Lungu – 2 şi antrenorul-jucător Laurenţiu Ignea, respectiv Cristian Mitre, de două ori.

Seria a II-a

În această întrecere, fostul lider AS Timişul Albina a fost învins în deplasare la CSC Ghiroda Giarmata Vii, cu 4-0, şi a pierdut primul loc în favoarea celor de la FC ACS Chişoda, care a dispus de colega sa ”mai mică”, Club Sportiv Giroc-Chișoda, o echipă de juniori, cu 2-6. Și totuși, surprinzător, delegatul echipei CS Giroc-Chişoda a contestat substituirea unui jucător de la echipa adversă la sfârşitul meciului, iar sportivul în culpă a refuzat să se prezinte la confruntare, solicitat fiind în acest sens de arbitrul Elisei Balaj.

 

Atletico Timişoara – Srbianca Giuchici 2-4 (1-2)

Au marcat: Daniel Brândaş (min. 32) şi Valentin Iacovonea (min. 63), respectiv pentru învingători Cristache Milan (min. 5 şi 66) şi Dan Mita (min. 33 şi 55).

În fine… De la începutul campionatului în curs, echipa din Dragşina a creat numai și numai probleme adversarilor, chiar şi Comisiei de Competiții a acestei întreceri, iar întrebarea care se tot îngroașă este cine oare mai tolerează atitudinea grupării AS FC Real, fiind de urmărit aşteptata decizie a Comisiei de Disciplină în privinţa acestui caz.

The post Electrica și CSȘ Bega în fruntea Seriei I, Chișoda doboară Albina în a II-a din ”Municipal” Timișoara appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*