Elevă de 15 ani, împinsă de elevi spre sinucidere. Tragedia care a cutremurat un întreg oraş. „Rănită mortal de batjocura celor din jur”

Elevă de 15 ani, împinsă de elevi spre sinucidere. Tragedia care a cutremurat un întreg oraş. „Rănită mortal de batjocura celor din jur”

Daria Rotariu a fost o tânără sensibilă, rănită mortal de batjocura celor din jur. Intrase în vara acestui an la Liceul Anghel Saligny, din Feteşti, însă a rezistat mai puţin de două luni alături de colegii care nu conteneau în a o jigni. Zilele trecute Daria şi-a pus capăt zilelor.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE ANTALYA 2020-PLECARE CU AVIONUL DIN BAIA MARE

Daria Rotariu s-a sinucis din cauza altor elevi care o hărţuiau, spun apropiaţii. Nu a fost ajutată nici de sistemul educaţional românesc, pentru care bullyingul aproape că nici nu există, nici de profesori. Cunoscuţi sunt şocaţi şi revoltaţi de sinuciderea Dariei. „Un motiv pentru care şi azi, ca şi când eram elev, îmi permit să SCUIP sistemul eduaţional din România! Bully-ul din păcate a învins! Eu la rândul meu am fost un om batjocorit în şcoală, unii profesori care şi astăzi predau mi-au spus că voi ajunge beţin în şanţuri, un nimeni în viaţă şi alte cele… Acei profesori încă predau şi îşi iau salariul… DEGEABA! Când un elev e batjocorit de colectiv, aceştia se fac că plouă! (…)

Pentru cine nu ştie ea a fost Daria, o fată deosebit de respectuoasă (…) îi plăceau animele şi desenul. Se vedea că e o fată foarte inteligentă. De Daria s-a făcut mişto că se uita „la desene”… şi asta de colegi care sigur ascultă manele şi se joacă la păcănele„, a scris unul din apropiaţii Dariei.Sursa: romaniatv.net

Daria era în clasa a IX-a la liceul Anghel Saligny din Feteşti.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*