Elevi mai puțini! 51 de locuri rămase vacante în liceele lugojene, după prima etapă a repartizării computerizate

Rezultatele primei etape a repartizării computerizate la licee a elevilor care au absolvit ciclul gimnazial au fost publicate. La Lugoj 51 de locuri au rămas neocupate.
Ministerul Educației a publicat la sfârșitul săptămânii trecute, pe site-ul admitere.edu.ro, rezultatele repartizării computerizate în învățământul liceal de stat a absolvenților clasei a VIII-a (pentru anul școlar 2021 – 2022).

În județul Timiș s-au înscris în vederea repartizării în liceele de stat un număr de 2957 de elevi, dintre aceștia fiind repartizați 2952. Numărul locurilor disponibile în unitățile de învățământ liceal ale județului este de 3298, rămânând la momentul actual 346 de locuri neocupate. Dintre acestea, 51 sunt în cadrul liceelor lugojene.

Liceul Teoretic ”Coriolan Brediceanu” are după prima etapă a repartizării computerizate 18 locuri libere la specializarea Științe ale Naturii, predare în limba germană, filiera teoretică, profil Real. La Liceul Teoretic ”Iulia Hasdeu” au rămas libere 5 locuri la specializarea Filologie, predare în limba ucraineană, filiera teoretică, profil Umanist. De asemenea, pe filieră tehnologică sunt locuri libere și la Liceul Tehnologic ”Aurel Vlaicu”, respectiv 10 locuri la specializarea Economic, predare în limba română, profilul Servicii și alte 18 locuri la specializarea Mecanică, predare în limba română, profil Tehnic.

Candidații au avut la dispoziție perioada 25-28 iulie pentru a depune dosarele de înscriere la secretariatele liceelor în care au fost admişi. Elevii care nu au fost repartizați în această primă etapă, întrucât nu au completat suficiente opțiuni, vor intra în cea de-a doua etapă de repartizare computerizată şi vor completa, în perioada 29 iulie – 5 august, opţiuni în fişele de înscriere alături de candidaţii care au fost repartizaţi computerizat în prima etapă de admitere, dar nu şi-au depus dosarele de înscriere în termen (25 – 28 iulie) şi de candidaţii care nu au participat în prima etapă de admitere. Completarea opţiunilor în fişe se realizează la unitatea de învăţământ sau prin formular transmis electronic.

Repartizarea computerizată a acestor elevi va avea loc în data de 6 august, iar comunicarea rezultatelor candidaţilor repartizaţi computerizat în a doua etapă a admiterii în învăţământul liceal de stat se va face conform procedurii stabilite de Comisia naţională de admitere.

În intervalul 9 – 11 august, comisia judeţeană de admitere va rezolva toate cazurile speciale apărute după cele două faze de repartizare computerizată.

Articolul Elevi mai puțini! 51 de locuri rămase vacante în liceele lugojene, după prima etapă a repartizării computerizate apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*