Elevi prinşi de poliţiştii prahoveni la casele de pariuri sportive !

F.T.

În cadrul Săptămânii Prevenirii Criminalității, care se derulează în această săptămână, polițiștii au acționat în zona unităților de învățământ preuniversitar și a localurilor de alimentație publică, pentru a descuraja conduitele deviante, precum absenteismul școlar și actele de delincvență, potrivit unui comunicat al IPJ Prahova.
Astfel, cei 88 de polițiști angrenați în acțiune au verificat 31 de agenți economici (baruri, terase, săli de jocuri de noroc și pariuri sportive etc.) din zonele Valea Călugărească, Puchenii Mari, Blejoi și Cocorăștii Colț, legitimând 151 de persoane și controlând aproximativ o sută de autovehicule. Pentru neregulile depistate, au aplicat 32 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 11.400 de lei.
Totodată, echipajele de polițiști au identificat 52 de elevi care absentau nemotivat de la orele de curs, despre care au fost înștiințate unităţile de învățământ la care sunt înscriși. De asemenea, și minorii depistați fumând sau aflându-se în sălile caselor de pariuri sportive și jocuri de noroc au fost sancționați contravențional, vizavi de acest aspect fiind informat Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, spre a dispune măsuri sancționatorii în consecință.
De asemenea, polițiștii au organizat și activități cu caracter informativ în rândul elevilor, fiind vizați, cu precădere cei aflați în pragul vârstei la care începe răspunderea penală.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*