Elevii lui Nicolae Dica sunt nerabdatori sa joace derby-ul cu Dinamo: „Foarte putin mai conteaza ce-ti transmite antrenorul”

FCSB si Dinamo Bucuresti se vor reintalni duminica, de la ora 20:30 pe Arena Nationala, in cadrul etapei a 12-a a Ligii I.

Nicolae Dica a vorbit in cadrul conferintei de presa premergatoare partidei cu Dinamo si a recunoscut ca jucatorii din subordine sunt nerabdatori sa vina ora meciului, pentru a simti atmosfera unui derby.

”Eu consider si acum, la fel cum gandeam si cand am fost jucator activ, ca la un meci cu Dinamo, antrenorul poate sa te motiveze foarte putin. in primul rand, motivarea trebuie sa vina de la tine, de la jucator. Daca nici la un meci cu Dinamo nu esti motivat, cand joci cu 35.000 – 40.000 de oameni in tribune,  nu stiu cati vor veni la meci, cand atmosfera este senzationala, cand stii ca pentru suporteri este un meci capital, atunci nu stiu cand mai esti motivat.

Foarte putin mai conteaza ce-ti transmite antrenorul, din punct de vedere motivational.

Cat despre baieti, ii simt nerabdatori sa vina jocul si sper ca la meci sa aiba acele emotii pozitivie si sa faca un joc foarte bun”, a declarat Nicolae Dica, potrivit Digi Sport.

The post Elevii lui Nicolae Dica sunt nerabdatori sa joace derby-ul cu Dinamo: „Foarte putin mai conteaza ce-ti transmite antrenorul” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*