Elicopter prăbuşit: toate cele nouă persoane aflate la bord au decedat

Elicopter prăbuşit: toate cele nouă persoane aflate la bord au decedat
Nouă persoane aflate la bordul unui elicopter al securităţii civile care s-a prăbuşit, vineri, în centrul Japoniei, în timpul unui zbor de antrenament, au murit, potrivit anunţului de sâmbătă al autorităţilor locale, citate de AFP.
„Moartea tuturor celor nouă ocupanţi ai aparatului de zbor a fost confirmată astăzi (sâmbătă, n.r)”, a explicat un responsabil local pentru AFP.

Poliţia şi armata au lansat operaţiuni de salvare pentru a-i găsi pe pasageri după prăbuşirea aparatului în prefectura Gunma, la nord-vest de Tokyo.

Victimele făceau parte din securitatea civilă şi din unitatea de pompieri. De asemenea, un pilot şi un mecanic figurau printre persoanele de la bord, a precizat aceeaşi sursă.
Anchetatori au fost trimişi la faţa locului de Guvern.

Elicopterul, de tip Bell 412, a părăsit baza, vineri dimineaţă, pentru un zbor de observare de două ore, însă orice contact cu aparatul a fost pierdut.

Doi piloţi au fost găsiţi morţi, în februarie, într-un accident cu un elicopter militar care s-a prăbuşit la şapte minute după ce a decolat.

Nouă persoane au decedat de asemenea, anul trecut, într-un accident de elicopter. Aparatul s-a prăbuşit pe un munte în timpul unui exerciţiu de salvare.Citeste mai mult pe romaniatv.net

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*