Enache e alegerea Petrolului după demisia lui Stoican: „Șanse mari să ajungem la o înțelegere”

Petrolul s-a despărţit, miercuri, de Flavius Stoican, iar astăzi a ales numele noului tehnician. Desfășurată astăzi, ședința AGA a aprobat propunerea președintelui Marius Stan, privind numirea lui Constantin Enache în funcția de antrenor principal al FC Petrolul Ploiești. Urmează, așadar, ca oficialul clubului prahovean să deschidă negocierile cu Constantin Enache, iar în situația în care se va ajunge la un consens, atunci noul „principal” al „galben-albaștrilor” va fi prezentat pe parcursul săptămânii viitoare.

„Am fost mandatat de către AGA să încep, la modul concret, discuțiile cu Costel Enache și cred că sunt șanse foarte mari să ajungem la un numitor comun. El este plecat, acum, în Anglia, se va întoarce luni în țară, iar mai apoi ne vom vedea la Ploiești. Următorul pas va fi evaluarea lotului, vom decide numele jucătorilor care ne vor părăsi și, în funcție de această listă, vom stabili și venirile. În ceea ce privește coordonatele programului de pregătire, acestea sunt definitivate, cu reunirea lotului pe data de 8 ianuarie și cu două stagii în Antalya, primul între 12-24 ianuarie, iar cel de-al doilea în intervalul 2-14 februarie”, a precizat Marius Stan.

În cariera de antrenor, Costel Enache a condus echipele CSM Roman, Ceahlăul, CSM Poli Iaşi, FC Botoşani, Astra şi FC Hermannstadt. În plus, a fost selecţioner la naţionala U18 şi U19 a României.

Cu Flavius Stoican antrenor, Petrolul a înregistrat în Liga 2 9 victorii, incluzând-o şi pe cea anulată cu Daco-Getica, 7 egaluri şi 5 înfrângeri, echipa fiind clasată după 21 de etape pe locul 8. Campionatul Ligii 2 se va relua la finalul lunii februarie 2020, iar Petrolul are meci pe teren propriu, cu Dunărea Călăraşi.

0
0

Articolul Enache e alegerea Petrolului după demisia lui Stoican: „Șanse mari să ajungem la o înțelegere” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*