Enescu a dat UTA pe Liga 3-a! Mijlocașul vrea să promoveze cu Buzăul, ce a mai făcut și alte achiziții cu greutate

Despărțirea dintre „Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc și Andrei Enescu a devenit certitudine. Mijlocașul de 31 de ani s-a prezentat la pregătirile noii sale echipe, SCM Gloria Buzău, care nu concepe să nu promoveze la finalul prezentei stagiuni de Liga 3-a.

Teamul din Parcul Crâng e lider în C1, la 3 puncte distanță de Oțelul Galați și, pe lângă Enescu, și-a mai asigurat serviciile unor fotbaliști ca Bogdan Chipirliu (atacant, ex Astra, ofertat în urmă cu un an și jumătate și de UTA), Cristian Danci (mijlocaş central, ex Petrolul, Gaz Metan Mediaș și Șoimii Pîncota), Andrei Rus (fundaş, împrumut de la Petrolul) și Mihai Velisar (fundaş, împrumut de la Petrolul).

Andrei Enescu a evoluat în 18 partide pentru „roș-albi” în prima parte a sezonului, toate ca titular, confruntându-se la un moment dat cu o problemă musculară ce l-a ținut pe margine la mijlocul toamnei. Șapte a fost numărul paselor decisive reușite de Enescu la UTA, dar niciun gol. Fotbalistul care a mai evoluat în prima ligă pentru FCSB, Pandurii, Gloria Bistrița, FC Vaslui Gaz Metan Mediaș, Poli Iași și ACS Poli, e al 8-lea fotbalist care s-a despărțit oficial de arădeni în acest sezon, după: Vădrariu, Cubleșan, Pop, Janos, Petra, Dan și Oprea. Situațiile lui Matei și A. Iuga sunt incerte, cu mențiunea că ultimul nu a fost inclus în lotul pentru cantonament.

În perioada următoare, pregătirea „roş-albaştrilor” va continua la Buzău, urmând ca de pe 28 ianuarie să se deplaseze la Centrul Olimpic de la Izvorani pentru un cantonament de două săptămâni, acolo unde vor disputa mai multe partide de verificare, printre adversare aflându-se Astra II, Unirea Slobozia, FCSB II şi Petrolul.

Foto: SCM Gloria Buzău

0
0

Articolul Enescu a dat UTA pe Liga 3-a! Mijlocașul vrea să promoveze cu Buzăul, ce a mai făcut și alte achiziții cu greutate apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*