Eric Bicfalvi, inainte de intalnirea cu Mircea Lucescu: „Ar trebui sa-l sustinem si noi in Romania asa cum il sustin ucrainenii si turcii”

Convocat de catre Cosmin Contra la echipa nationala pentru dubla amicala cu Turcia si Olanda, Eric Bicfalvi a vorbit inaintea acestor partide si a dezvaluit ca a fost la un pas sa colaboreze cu Mircea Lucescu in Ucraina.

De asemenea, fotbalistul a declarat ca romanii ar trebui sa il aprecieze pe Lucescu cel putin la fel de mult cum o fac fanii ucrainieni si turci.

”Il stiu pe Mircea Lucescu din Ucraina, sunt convins ca vrea sa demonstreze la nationala Turciei, asa ca va dori sa ne bata. Toata lumea in Ucraina si Turcia vorbeste frumos despre dumnealui, toti au numai cuvinte de lauda.

Cu putin noroc puteam sa si lucram impreuna, dar pana la urma nu s-a concretizat, asta este. Ar trebui sa-l sustinem si noi in Romania asa cum il sustin ucrainenii, chiar daca a plecat de acolo de ceva vreme”, a spus Eric Bicfalvi, potrivit Telekom Sport.

The post Eric Bicfalvi, inainte de intalnirea cu Mircea Lucescu: „Ar trebui sa-l sustinem si noi in Romania asa cum il sustin ucrainenii si turcii” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*