Eric Linkar, antrenor Turris Oltul Turnu Magurele: „Eficienta este principala noastra problema”

liviu bajenaru saelele 2Turris Oltul Turnu Magurele a inregistrat ieri prima infrangere din acest sezon de Liga 3 dupa ce au pierdut cu scorul de 0-1 in deplasare la Flacara Horezu. Antrenorul Erik Lincar a vorbit pentru Teresport despre acest meci dar si despre urmatorul cu Astra 2 Giurgiu:

„Nu am reusit sa inscriem. Am avut doua bari, un gol anulat. Echipa joaca dar sunt meciuri cand nu avem sansa. Am dominat tot meciul. Jocul cu Alexandria a fost mai dificil decat cel de ieri. Adversarii nostrii au avut o singura faza si au dat gol. Fiecare joc este important. Trebuie sa ne concentram si sa dominam adversarul. De asemenea, trebuie sa fim mult mai eficienti pentru ca asta este principala noastra problema”, ne-a spus Erik Lincar.

Echipa Turris in meciul de ieri: Dumitrescu – Juncanaru, Salcianu, Matei, Mitrea – Savin, Bajenaru, Pencea -Dinca, Dragu, Marioara

Au mai intrat: Fotescu, Tescan, Pahontu, Borbely

Accidentat in meciul de ieri, Marian Constantinescu, care a acuzat probleme la inghinali, este posibil sa joace cu Astra 2 Giurgiu etapa viitoare.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*