Erico da Silva, din nou decisiv la momentul oportun: „Gol special, o gură de oxigen acest succes”

Erico da Silva a fost din nou eroul UTA-ei, marcând în minutul 89 pentru o victorie extrem de importantă în play-out, 2-1 pe terenul fostei sale echipe, Astra Giurgiu. E al patrulea gol al fundașului brazilian venit pe finalurile de meci, arădenii punând la păstrare nu mai puțin de zece puncte astfel. Doar la Botoșani, Erico înscrisese ceva mai repede, în minutul 56 și cu acea ocazie „Bătrâna Doamnă” câștigând meciul.

Bineînțeles, reușita puternicului apărător a venit ca urmare unei lovituri de cap, de această dată faza fixă fiind executată de Bustea, aflat la primul assist al stagiunii.  „E un gol special, sunt foarte fericit că a venit acest gol pe final. Niciodată victoria nu vine ușor, am jucat astăzi cu o echipă foarte bine organizată și cu calitate, mă bucur că am reușit să marchez. După părerea mea victoria este meritată, am jucat foarte bine, am pasat, am avut o primă repriză foarte bună. În a doua era normal să vină peste noi pentru că erau conduși. Din păcate, am luat gol, dar mă bucur că am reușit să marcăm pe final și să aducem cele trei puncte, pentru că aveam nevoie de ele. E o gură de oxigen acest succes, aveam nevoie de el după cele trei înfrângeri, nu a fost ușor. Acum mergem acasă liniștiți și ne pregătim pentru următorul meci”, a declarat Erico după partida de pe arena „Marian Anastasovici” din Giurgiu.

Fundșul arădenilor a ajuns la cinci goluri în prezenta ediție a Ligii I, devenind din nou golgheterul UTA-ei, pe aceeași treaptă cu atacntul Ioan Hora.

0
0

Articolul Erico da Silva, din nou decisiv la momentul oportun: „Gol special, o gură de oxigen acest succes” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*