Erico da Silva e primul fotbalist care și-a prelungit contractul cu UTA în această vară!

Primul fotbalist care și-a prelungit contractul cu UTA în această vară e Erico da Silva. Fundașul brazilian de 31 de ani a și fost desemnat de suporteri cel mai bun jucător arădean în sezonul 2020-2021 al Ligii I, după cele cinci goluri marcate, absolut toate decisive pentru puncte în clasament, dar și prestațiile în general bune din defensivă.

”Conducerea clubului UTA anunță continuarea colaborării cu Erico da Silva pentru sezonul 2021-2022.  Apărătorul a semnat, astăzi, noul contract, care include și posibilitatea prelungirii acestuia pentru încă un an. Suntem bucuroși că mergem împreună mai departe și sperăm că vom avea un drum cât mai frumos împreună!” – anunță site-ul oficial al „Bătrânei Doamne”.

Alexandru Meszar este cu care Erico a bătut palma astăzi, chiar înainte ca fotbalistul să plece în vacanța de vară. 2870 minute în 35 de meciuri a adunat brazilianul în acest sezon în „alb-roșu”. 450 de mii de euro e cota lui da Silva, conform transfermarkt.com.

2
0

Articolul Erico da Silva e primul fotbalist care și-a prelungit contractul cu UTA în această vară! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*