Erik Lincar: ”Eliminarea lui Mitrea a rupt echilibrul”

Turris Turnu Magurele a pierdut 3 puncte mari in deplasarea de la Timisoara, in mare parte pe mana arbitrului, antrenorul turnean a fost foarte revoltat si crede ca eliminarea lui Florinel Mitrea a rupt definitiv echilibrul partidei.

”Știam că întâlnim o echipă cu talie, șase jucători cu talie de peste 1,85 m. Fazele fixe știam că vor fi decisive, și noi ne-am pregătit pentru acest lucru, dar, din păcate, echilibrul rupt neînțeles în prima repriză și acordarea penalty-ului de rigoare și cartonaș roșu, au făcut, din punctul meu de vedere, diferența. Am încercat tot timpul să revenim în joc, la 2-0, la 3-1. Nu mai zic de penalty-ul la golul patru, iar a fost de râs. Veneau jucătorii de la Ripensia și râdeau că nu a fost nimic, a fost o cădere”, a spus Lincar pentru liga2.ro.

  La limita penibilului

Pe finalul jocului, antrenorul gazdelor a vrut sa faca 3 modificari, Iuliana Demestrescu,centralul partidei  nu a vrut să îi lase pe ripensiști să facă toate trei modificările.Aceasta i-a spus lui Petruescu, antrenorul gazdelor să mai bage un jucător la altă fază, moment în care acesta i-a strigat, că nu mai are dreptul la altă întrerupere.

Foto:liga2.ro

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*