Erik Lincar, fost antrenor la Turris Turnu Măgurele: ”Poate vor aduce juniori sau vor împrumuta rapid niște jucători pentru a termina sezonul”

Erik Lincar, fostul antrenor de la Turris Turnu Magurele a fost invitat in cadrul emisiunii Liga Digi Sport si a vorbit despre situatia complicata in care se afla echipa. Turris a fost programată pentru meciul din optimile Cupei României (marți, 9 februarie, cu Dunărea Călărași) pentru că FRF nu a fost înștiințată oficial de decizia retragerii.

„Echipa e programată să joace în Cupă, dar jucătorii nici nu au început antrenamentele. Va fi foarte greu, având în vedere că mai sunt două săptămâni.Știu că se încearcă salvarea echipei cu ajutorul anumitor persoane. Încă nu s-a făcut hârtie oficială către FRF prin care era anunțată decizia de retragere. Poate vor aduce juniori sau vor împrumuta rapid niște jucători pentru a termina sezonul. În vară, obiectivul era salvarea de la retrogradare, dar au fost niște rezultate care nu au mulțumit conducerea.

Nu știu ce se întâmplă acolo, dar mi-ar plăcea să se salveze. Am stat doi ani și jumătate acolo”, a spus Lincar la emisiunea „Liga Digi Sport”.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*