Erik Lincar nu mai este antrenorul lui Turris Turnu Măgurele | Corneliu Papura, posibil inlocuitor

Dupa remiza de astăzi dintre Turris Turnu Măgurele si Csikszereda Miercurea Ciuc, Erik Lincar nu mai este antrenorul turnenilor, conducătorii echipei au decis ca este nevoie de ceva nou si au anunțat despărțirea pe o pagina de socializare. Din sursele Teresport, noul antrenor ar putea fi Corneliu Papura, fostul antrenor al celor de la U Craiova.

Conducerea AFC Turris Oltul Turnu Măgurele dorește, pe această cale, să îi mulțumească lui Erik Lincar pentru munca depusă în cadrul clubului nostru, el fiind parte implicată a performanțelor pe care le-am realizat în ultimii ani.

Acesta s-a dovedit a fi un antrenor foarte bun, un profesionist desăvârșit, care a muncit și s-a dedicat culorilor clubului. Considerăm însă că a venit momentul ca drumurile noastre să se despartă, deoarece politica și filosofia AFC Turris Oltul Turnu Măgurele nu mai concordă în totalitate cu ideile și planurile de viitor ale lui Erik Lincar.

AFC Turris Oltul Turnu Măgurele va continua pe drumul început, dincolo de performanțele sportive noi punând accent pe comportament, educație, dezvoltare personală, performanță, responsabilitate socială si cel mai important comunicare.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*