Eroism dus la extrem de Luciano: În 4+1+1, arădenii au bătut campioana României la minifotbal și joacă în sferturi la Râmnicu Vâlcea!

Mare surpriză la finala campionatului național de minifotbal de la Râmnicu Vâlcea. Campioana en-titre și marea favorită la câștigarea titlului și în acest an a ieșit din competiție încă din faza grupelor, după ce a fost învinsă de eroica echipă AC Luciano Arad.

Nova Vita Târgu Mureș avea și varianta remizei în fața arădenilor, care au abordat și ultima partidă din Grupa B în exact șase jucători. Colac peste pupăză, Iovu a mai și suferit o întindere și a tras de el tot meciul în fața unei formații profesioniste, care, după a înacasat golul de la Istrate (min. 32), din lovitură de pedeapsă, a atacat cu toate liniile, transformându-și și portarul în jucător de câmp.

Dar Seba Huțan și băieții din fața sa, Pantea, Negrea, Kocsis, Istrate și Iovu au fost admirabili, au ținut de 1-0 și au produs marea surpriză. „Știam că va fi un meci greu, dar am crezut în șansa noastră. Am venit la acest turneu într-o formulă redusă, să onorăm competiția și să jucăm de plăcere. Suntem doar șase jucători, dar a contat faptul că suntem uniți, prieteni de foarte mult timp și astăzi am reușit supriza, în fața unei echipe care trebuie să recunoaștem ne-a fost superiora din toate punctele de vedere, mai puțin la cele ale determinării și concentrării. Înainte de meci ne-am impus să nu ne certăm și să jucăm relaxat, ca într-o după-masă acasă, al Arad. E clar că am produs o mare surpriză, în fața unei echipe profesioniste, care cu asta se ocupă, se antrenează zilnic la minifotbal, pe când noi ne întâlnim săptămânal la miuțe, fiindcă avem alte servicii. Sperăm să ne mai strânegm puțin pe mâine, la sferturi, căci nu vrem să ne facem de râs. Nici nu contează pe cine vom întâlni, vom juca din nou de plăcere, vrem să ne bucurăm până la capăt de acest turneu final, de această superbă arenă”, a spus Huțan, fostul portar al celor de la UTA, Sheriff Tiraspol sau Dinamo Moscova, dar și al echipei naționale de tineret.

Pentru sfertul de finală de mâine dimineață se va deplasa din nou în Zăvoi și Sergiu Popa, care azi și-a înmormântat bunica, dar sunt șanse să ajungă și Andrei Vasinc.

În schimb, FC Premire a părăsit competiția cu eșecuri pe linie. După 1-3 cu Dulcissimo Galați și 3-6 cu Reggio Brașov, trupa arădeană a fost învinsă cu 2-1 și de AEK Oradea, marcând doar prin Topai.

0
0

Articolul Eroism dus la extrem de Luciano: În 4+1+1, arădenii au bătut campioana României la minifotbal și joacă în sferturi la Râmnicu Vâlcea! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*