Eşec pe fond de oboseală

După 8 zile de cantonament, CS Blejoi s-a întors de la Târgu Mureș cu un eșec în ultimul amical, elevii lui Răzvan Vlad pierzând testul cu Avântul Reghin, formație tot din Liga a III-a. A fost 2-1 pentru ardeleni, marcatori Morar (41- din lovitură de la 11m) și Truţu (53), respectiv Ionuț Chişi (85), prahovenii acuzând oboseala acumulată în pregătiri. CS Blejoi a început meciul în formula: Preda – Anghel, Al. Oprea, Cl. Stoica, Ghinea – Enache, Răileanu, Ir. Dumitru, Vl. Badea – Lambru, Teru, iar pe parcursul celor 90 de minute au mai intrat și Pană – Ristea, Năstase, Rudaru, Chişi, Rusu, Cocoş și Aranghelovici.
Nu au jucat deloc în acest amical portarul Ad. Gheorghe, Bojoagă și D. Iancu, toți menajați din cauza unor probleme medicale.
Și cealaltă echipă prahoveană din Liga a III-a, Astra 2, a avut joc de verificare, câștigând cu 3-0 la Avântul Măneciu (goluri Dr. Gheorghe, Adeshina Fatai și Mihai Ene).

Păuleştiul a luat ţeapă

Tot la finalul cantonamentului de la Târgu Mureș avea meci amical programat și echipa din Liga A -CS Păulești, dar elevii lui Florin Pripu au ratat acest al doilea test (precedentul fusese chiar cu FC Blejoi, scor 4-2 pentru echipa de eșalon superior). Asta pentru că adversara planificată, echipa din Sighișoara, a anulat testul, iar prahovenii au trebuit să se ”mulțumească” doar cu un antrenament efectuat sâmbătă dimineață, după care au plecat spre casă, fără meci!

Boldeştiul – o ”mână” într-o repriză

Boldeștiul-a-câștigat-amicalul-cu-CSO-Văleni,-într-o-reprizăȘi echipele fruntașe ale Ligii A Prahova au avut partide de verificare programate, liderul CSO Plopeni încheind la egalitate (scor 1-1) amicalul susținut la finalul cantonamentului efectuat la Predeal. Echipa lui Iulius Măgărit a dat piept, pe terenul de la Parcul Vest, cu CS Balotești, din Liga a III-a, seria a III-a, Puiuleț fiind autorul golului pentru prahoveni.
Echipa de pe locul doi de la ”județ”, Petrolistul Boldești, a învins cu 5-1 pe colega de eșalon – CSO Teleajenul Vălenii de Munte, după 0-1 la pauză (foto), ocupanta locului trei – Tricolorul Breaza – a trecut de formația dâmbovițeană CSM Fieni, cu 5-4, iar AFC Bănești a bătut cu 4-2 pe AFC Brebu.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*