Eșecul greșelilor individuale! Moisă: „Adversarii mai determinați încă din start, păcat că pierdem categoric după șase meciuri pozitive”

Până în runda din acest weekend, Gloria Lunca Teuz Cermei a fost gruparea terță arădeană ce legase cea mai lungă serie fără înfrângere. Totul a căzut ca un castel de nisip la Hunedoara, unde urmașa Corvinului a câștigat fără mari probleme: 3-1.

Impresia generală a fost că „sămădăii” au pierdut, în primul rând, mental deplasarea deplasarea din județul vecin. „Gazdele au fost mai determinate încă din primul minut de joc, au făcut presing și noi am comis destule greșeli individuale.  Am luat primul gol din penalty-ul comis de Rosenblum, dar hunedorenii au mai avut câteva ratări destul de mari. Pe final de repriză am reacționat și noi prin bara lui Burlă și ocazia lui Gruiescu, însă, după pauză am greșit din nou, prin Daina și Dagău. Ne-am întors, oarecum, în joc cu ceva emoții la penalty-ul transformat în gol de Bulza și nu cel care l-a executat, Filip, însă nu am avut forța să mai înscriem până la final.  Păcat că după o serie de șase meciuri pozitive pierdem categoric”, a precizat Flavius Moisă la finalul disputei de „sub furnale”.

Pentru cermeiani urmează o altă deplasare, pe Bega, cu retrogradata ACS Poli. „Acum acest meci s-a dus, nu mai putem face nimic, sperăm să scoatem un rezultat pozitiv la Timișoara. Cu toate că va fi complicat și acolo, căci au jucători buni și un antrenor, Silviu Bălace, care are material bun de lucru, dintre juniorii crescuți de club. Au și un golgheter de mare calitate, în persoana lui Velcotă, jucător pe care l-am dorit și noi în vară. Dar a stat după Liga 1 și în final a rămas la Poli”, a adăugat antrenorul trupei din Țara Sămădăilor.

Golaverajul o ține încă pe Cermei deasupra liniei de retrogradare, însă o victorie în 9 partide e prea puțin pentru ea.

0
0

Articolul Eșecul greșelilor individuale! Moisă: „Adversarii mai determinați încă din start, păcat că pierdem categoric după șase meciuri pozitive” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*