Eugen Trică, 100% în deplasare în C4 cu U Craiova 1948: 7 victorii. ”Ei sunt miezul… Și numai așa reușim, împreună, Peluza Sud și noi!”

U Craiova 1948 a izbutit și cea de-a șaptea victorie în deplasare fără greș și fără excepție în primele 12 etape din seria vestică în Liga 3, cu 2-1 astăzi de la ora 14 pe stadionul ”Ștefan Dobay” din Dumbrăvița, împotriva alb-verzilor bănățeni de pe locul 3, pe care i-au lăsat la 12 puncte în urmă, cu 3 runde rămase de disputat din turul campionatului. Liderul invincibil al întrecerii s-a mai impus pe rând în deplasările din C4 cu 1-0 la Pâncota, 3-2 la Filiași, 5-0 pe Electrica la ACS Poli Timișoara, 4-2 la Hunedoara, 1-0 la Deva și 2-0 cel mai recent la Becicherecu Mic. 18 goluri marcate și 5 primite în succesele pe linie de pe teren advers…

”Am câștigat aici împotriva unei echipe foarte bune, care a jucat foarte bine, s-au apărat și și-au creat câteva ocazii de gol, câteva situații de poartă, dar noi am jucat foarte bine, și îmi felicit jucătorii. Au obținut o victorie importantă, căci astfel iar ne-am distanțat la 11 puncte, ceea ce e foarte bine!”, a semnalat după victorie antrenorul principal al liderului detașat din Bănie, Eugen Trică.

Întrebat dacă U Craiova 1948 a luat astăzi o opțiune foarte serioasă pentru promovarea în Liga 2, Trică a răspuns: ”Eu zic că da, contra unei foarte bune echipe, care la începutul campionatului și-a anunțat candidatura la promovare. Ei au început sezonul foarte prost, și-au revenit, dar nu știu câte formații vor câștiga pe acest teren. Au o echipă foarte bună!”

Trică s-a arătat oarecum descumpănit și contrariat de calitatea manierei de arbitraj a brigăzii cu arădeanul Alexandru Dan Gornic la centru, referindu-se și la faza din care gazdele timișene au egalat: ”A fost un henț acolo, la centrul terenului, n-am înțeles mai multe decizii… Și eu l-am avut arbitru ca jucător, chiar eu l-am îndrumat spre arbitraj și este O.K., dar astăzi a luat niște decizii, așa, împotriva noastră. Eu am văzut din 4 penalty-uri, măcar două. Dar să nu mâniem pe Dumnezeu, căci am câștigat toate cele 3 puncte contra unei formații foarte, foarte bune”.

Cât despre galeria liderului, suporteri care și-au încurajat astăzi frenetic favoriții învingători în deplasare, al treilea triumf în Timiș în această toamnă, Trică a spus că ”tot timpul sunt alături de noi și țin să le mulțumesc și lor, căci au fost mereu cu noi, și în zona Timișoarei, și în cea a Aradului, și în Cupă. Ei sunt miezul, din suflet le mulțumesc și numai așa reușim, împreună, Peluza Sud și noi!” Întrebat despre ce-ar avea fanii cu Mititelu, antrenorul a spus că ”nu știu, au probabil și ei frustrările lor, nu vreau să comentez”.

Liderul imbatabil U Craiova 1948 a câștigat așadar în deplasare și duelul de pe podium al etapei a XII-a în Seria a IV-a în Liga 3, 1-2 pe stadionul ”Ștefan Dobay” din Dumbrăvița, pe un gazon cu bălți și îmbibat de apa ploilor căzute și astăzi, detașându-se astfel la 12 puncte de învinșii săi alb-verzi de pe locul 3. Fruntașa din Bănie i-a întrerupt echipei CSC Dumbrăvița o serie de 4 victorii pe teren propriu în Liga 3, aceasta fiind cea de-a doua înfrângere acasă din acest campionat pentru bănățeni, prima fiind înregistrată tot cu 1-2, în etapa inaugurală, contra devenilor.

Rezultatele etapei a XII-a în C4, programul antepenultimei runde și clasamentul la zi, pe coloana dreaptă a secțiunii Fotbal.

The post Eugen Trică, 100% în deplasare în C4 cu U Craiova 1948: 7 victorii. ”Ei sunt miezul… Și numai așa reușim, împreună, Peluza Sud și noi!” appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*