Ex. utistul Gabi Pop e primul transfer al verii la Felnac, Tomuț e defintiv fotbalistul Victoriei!

Una peste alta, mini-sezonul fotbalistic de Liga a 4-a Arad a fost bunicel pentru Victoria Felnac. După un început modest, trupa lui Lucian Ciba și-a revenit cu rezultate importante, precum succesele cu Victoria Zăbrani şi Păulişana Păuliş (în zece oameni și cu portarul Rusu, „vârf”) sau remiza cu campioana Frontiera Curtici. Locul final în clasament – 6, cu mențiunea că pretențiile vor crește puțin în noul sezon.

Prima achiziție a fost operată de ceva timp și este vorba despre un finalist al Cupei României cu UTA U19 în 2017. Este vorba despre mijlocașul central, Gabi Pop, ultima oară la Păulișana Păuliș.  „Este un băiat bun şi serios, care sunt sigur că ne va ajuta mult. Totodată, Mădălin Tomuț este din nou cu noi, de data aceasta este defintiv jucătorul nostru și nu împrumutat. Nu vor fi multe schimbări la noi, pentru că avem un lot destul de echilibrat, cu jucători experimentaţi şi valoroşi pentru acest nivel. Probabil vor fi 2-3 veniri, dar nu mai mult. Sigur, capitolul juniori e separat și trebuie să ne întărim și acolo. Bineînțeles, antrenorul Lucian Ciba va rămâne alături de noi, este punct important al proiectului nostru. Obiectivul rămâne o clasare în prima jumătate a clasamentului”, a spus Alexandru Sabău, președintele felnăcanilor. Dan Morariu e și el în pregătiri cu VI-FE, dar situația sa contractuală nu este încă clară.

Dacă Pop e singura sosire confirmată, la capitolul despărțiri regăsim nu mai puțin  de cinci jucători: Sîrbu, S. Bogdan, Burian (reîntors la muncă în Anglia), Doboș și R. Ardelean (ambii reveniți la CS Glogovăț, de unde veniseră sub formă de împrumut. Victoria s-a reunit deja, cu două antrenamente în această săptămână. Seria de amicale începe pe 24 iulie cu Vinga și va continua cu: Atletico 2005 (28 iulie), Zăbrani (31 iulie), Șimand (4 august), Glogovăț (7 august) și Lipova (11 august).

0
0

Articolul Ex. utistul Gabi Pop e primul transfer al verii la Felnac, Tomuț e defintiv fotbalistul Victoriei! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*