EXCLUSIV / Academica Clinceni a intors scorul la Siria! Ilie Poenaru: „Abordam fiecare meci la victorie”

Ilie Poenaru, antrenorul formatiei Academica Clinceni, a vorbit in exclusivitate la Sport Total FM, despre victoria reusita in primul meci oficial al anului, scor 3-1 in fata aradenilor de la UTA, dupa ce acestia au condus cu 1-0.

„Noi stiam pentru ce venim aici si chiar asta le-am spus jucatorilor, venim la totul sau nimic. Abordam fiecare meci la victorie. Ii felicit pentru atitudine, pentru joc, pentru victorie. Cei care au intrat in a doua repriza au facut diferenta si asta ma bucura cel mai mult. Jucatorii vor creste de la meci la meci, sunt tineri, fara experienta multi dintre ei. Victoriile nu aduc decat speranta, incredere, atitudine si vor creste in valoare.

La Siria nu a fost zapada, s-a putut juca, dar terenul a fost destul de moale, cu noroi.

Noi suntem un staff foarte tanar, ii dedicam aceasta victorie si lui Sorin Paraschiv (n.r. managerul Academicii) care nu a putut sa faca deplasarea”, a declarat Ilie Poenaru, in cadrul emisiunii „Fotbal la matineu”.

The post EXCLUSIV / Academica Clinceni a intors scorul la Siria! Ilie Poenaru: „Abordam fiecare meci la victorie” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*