EXCLUSIV / Adrian Iencsi, dupa despartirea de Pandurii: „Nu regret, chiar daca ma consider ghinionist, dar o sa-mi priasca aceasta experienta”

Dupa trei victorii, niciuna pe teren propriu, patru infrangeri, doua in ultimele doua etape, si doua remize, Adrian Iencsi s-a despartit de Pandurii Tg.Jiu, la propunerea conducerii (DETALII AICI), nemultumita de locul 13 ocupat dupa 10 etape, la doua puncte deasupra primului loc retrogradabil.

Asta e viata antrenorului, am avut o discutie cu presedintele si am ajuns la un acord comun. Am plecat la un drum din mers, a fost foarte dificil sa faci o echipa sa joace fara o pregatire centralizata in vara. Cu toate astea, rezultatele nu au fost rele, dar acasa nu am reusit sa castigam deloc. Nici programul de pana acum nu ne-a avantajat, pentru ca am intalnit echipe care s-au pregatit mult mai bine decat noi.

Nu-mi pare rau ca am venit aici, mi-ar fi placut sa am continuitate, sa construiesc … Sper ca plecarea mea sa schimbe ceva la echipa, in special la jocul baietilor. Eu cred ca o victorie acasa va mai detensiona atmosfera de acum.

Nu am nicio urma de regret ca m-am despartit de echipa din Calarasi. Plecarea de la Craiova poate fi un regret, dar am ales sa fac asta pentru ca mi-am dorit sa fiu antrenor principal. Poate ca sunt si un pic naiv, pentru ca accept ofertele cu usurinta. Cu toate astea, consider ca au fost doua experiente care imi vor prinde bine in cariera mea de antrenor.

Va urma o pauza pentru mine, pentru ca am nevoie. Vom vedea ce va fi”, a declarat Adrian Iencsi, in cadrul emisiunii „Liga de weekend”.

The post EXCLUSIV / Adrian Iencsi, dupa despartirea de Pandurii: „Nu regret, chiar daca ma consider ghinionist, dar o sa-mi priasca aceasta experienta” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*