EXCLUSIV / Adrian Matei, antrenor Carmen Bucuresti: „Nu stim in ce liga vom evolua. Ne propunem sa atragem cat mai multi tineri”

Adrian Matei, antrenorul formatiei Carmen Bucuresti, a vorbit in exclusivitate la Sport Total FM, dupa partida amicala disputata de catre echipa din subordine impotriva echipei AFC Rapid, marturisind ca publicul a fost mai numeros decat la unele meciuri din Liga a II-a.

Partida s-a incheiat la egalitate, scor 2-2, pe stadionul Rocar din Capitala.

„Au fost vreo 300 de oameni sau poate chiar mai mult. Intrarea a fost libera. Au fost suficienti cat sa faca galagie.

A fost un eveniment OK. Suntem in primul an de la infiintare, nu stim in ce liga vom evolua. Noi ne dorim sa fim inscrisi in Liga a IV-a, pentru ca noi ne incadram in criteriile publicate de AMFB.

Ne propunem in primul rand sa formam jucatori, sa ii facem sa inteleaga ce inseamna comportament, educatie, mentalitate de fotbalist. Ne propunem sa atragem cat mai multi tineri cu calitati sportive si incet-incet sa imbunatatim si partea mentala”, a declarat Adrian Matei, in cadrul emisiunii „Liga de weekend”.

The post EXCLUSIV / Adrian Matei, antrenor Carmen Bucuresti: „Nu stim in ce liga vom evolua. Ne propunem sa atragem cat mai multi tineri” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*