EXCLUSIV / Bogdan Andone: „Nu mi se pare normal ca Balotesti si Afumati sa fie arbitrate de o brigada din Bucuresti”

Bogdan Andone, antrenorul formatiei ASU Poli Timisoara, a vorbit in exclusivitate la Sport Total FM, despre meciul castigat cu multe emotii de echipa din subordine, scor 1-0, cu Vointa Biled.

„Am intalnit o echipa care a produs pana acum trei surprize, am jucat pe un teren impracticabil, de Liga a IV-a, cu mingi de culori diferite. Prin minutul 60, exista doar o singura minge pe terenul de joc.

Nu mi se pare normal ca o echipa din provincie, cum sunt Balotesti sau Afumati, sa fie arbitrata de o brigada din Bucuresti (n.r. In etapa a noua a Ligii a II-a, ACS Poli Timisoara s-a deplasat la Afumati, unde a fost arbitrata de Florin Miron, central din Bucuresti, iar ilfovenii au castigat cu 2-1).

Suntem o echipa noua, in crestere. Nu avem luciditatea necesara, ratam cu seninatate. Sper ca si sambata la Satu Mare sa ne mentinem pe aceeasi linie, sa nu primim gol. Plecam cu ideea de a face un meci pozitiv si speram sa ne intoarcem cu un rezultat pozitiv de la Satu Mare.

Pentru urmatoarea runda din Cupa imi doresc o echipa din Liga I, de partea a doua a clasamentului pentru a avea si noi sansa noastra”, a declarat Bogdan Andone, in cadrul emisiunii „Trafic Sport”.

The post EXCLUSIV / Bogdan Andone: „Nu mi se pare normal ca Balotesti si Afumati sa fie arbitrate de o brigada din Bucuresti” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*