AUDIO – EXCLUSIV / Bogdan Păun și Rareș Cojoc, în studioul Sport Total FM, despre Dance Masters: „Evenimentul are un buget de 100.000 de euro”

Bogdan Păun, organizatorul competiției Dance Masters, a fost prezent în studioul Sport Total FM, în calitate de invitat al emisiunii „Trafic Sport”, moderată de Horațiu Sima și Ionel Luțan. Acesta nu a venit singur, ci alături de Rareș Cojoc, de 16 ori campion național la dans sportiv.

„Rareș nu este numai multiplu campion național, el este pe locul 20 mondial în momentul de față.

În acest weekend, 30 martie – 1 aprilie, vom avea la București, elita dansului sportiv mondial, din top 50.

Evenimentul are un buget de 100.000 de euro”, spune Bogdan Păun.

„Nu cred că există cineva care s-ar putea sătura să câștige. Trebuie să ai modestie ca în orice sport și să te uiți în oglinda retrovizoare să vezi cine vine după tine. Am început să practic dansul sportiv când aveam 8 ani. Sprijinul de la A la Z au fost părinții mei.

Presiunea este mare încă din primele faze ale concursului. E foarte greu de explicat, dar timpul parcă se dilată.

De obicei rămân cu 500-600 de euro din premiu dacă mă clasez pe podium, dar mai presus de bani sunt amintirile cu care rămân”, spune Rareș Cojoc.

Articolul AUDIO – EXCLUSIV / Bogdan Păun și Rareș Cojoc, în studioul Sport Total FM, despre Dance Masters: „Evenimentul are un buget de 100.000 de euro” apare prima dată în Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*