EXCLUSIV / Catalin Anghel, despre revenirea campioanei: „Nu a fost usor. In momentul in care jucatorii au inteles ce vrea Gica de la ei au venit si rezultatele”

Catalin Anghel, antrenorul secund al formatiei FC Viitorul, a vorbit in exclusivitate la Sport Total FM, despre revenirea campioanei Romaniei care a ajuns la sase victorii consecutive.

„Nu a fost usor. Au fost momente in care nu am avut rezultate si jucatorii isi pierd increderea. Dupa aceea, au plecat jucatori, a trebuit sa ii inlocuim si relatiile de joc nu vin imediat. In ultimii doi ani, am avut un inceput de sezon mai greu, dar usor-usor ne-am revenit si am reusit sa formam o echipa care are niste automatisme, au inceput jucatorii sa se simta mult mai bine unul pe celalalt. Cred ca munca de zi cu zi, increderea in ceea ce facem in fiecare saptamana la antrenamente si nu in ultimul rand analiza pe care o face Gica fiecarui adversar ne-au dus sa ne revenim si sa obtinem cateva victorii foarte importante pentru noi.

Nu este usor sa iti plece 3-4 jucatorii care au fost titulari de baza, dar eu zic ca avem baietii cu mare caracter si valoare si in momentul in care au inteles ce vrea Gica de la ei au inceput sa vina si rezultatele.

Tucudean este un jucator talentat, cu o forta mare si a inceput sa se maturizeze, a devenit foarte exigent cu el. Peste noapte, dupa o discutie cu Gica, a realizat ca este important sa se gandeasca mai bine la ceea ce are de facut. Important este ca noi sa fim langa jucatori, sa ii sprijinim si sa le aratam cand gresesc, unde gresesc”, a declarat Catalin Anghel, in cadrul emisiunii „Liga de weekend”.

The post EXCLUSIV / Catalin Anghel, despre revenirea campioanei: „Nu a fost usor. In momentul in care jucatorii au inteles ce vrea Gica de la ei au venit si rezultatele” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*