EXCLUSIV / Cum vrea Sorin Dragoi sa il detroneze pe Gino Iorgulescu: „Eu propun o schimbare pe un management si pe o transparenta totala”

Sorin Dragoi, presedintele formatiei ACS Poli Timisoara si contracandidatul lui Gino Iorgulescu la sefia Ligii Profesioniste de Fotbal, a vorbit in exclusivitate la Sport Total FM, despre gandurile sale in ceea ce priveste postul pentru care a intrat in cursa.

„Este timpul pentru o schimbare. Lumea fotbalului este in decadere si cand afirm acest lucru sunt perfect constient. Daca nu o facem o schimbare, nu o sa putem face de a asa natura ca oamenii sa vina la stadion si sportul „rege” sa fie iubit de toata lumea.

Din pacate, fotbalul romanesc nu este acolo unde ar trebui sau unde ne-am dori. Eu propun o schimbare pe un management si pe o transparenta totala. E timpul sa ne apucam sa facem lucrurile corect asa cum trebuie intr-un fotbal profesionist.

Nu am jucat fotbal. Timp de patru ani de zile am fost city manager si aveam sub coordonare Primaria din Timisoara.

As propune ca o echipa care foloseste cat mai multi juniori sa fie premiata. Tot la juniori, as face acel campionat de tinere sperante inaintea meciurilor echipelor de club. Am avut discutii cu investitorii din fotbal si s-au plans de anumite lucruri. Trebuie armonizata legislatia impreuna cu Federatia Romana de Fotbal”, a declarat Sorin Dragoi, in cadrul emisiunii „Trafic Sport”.

The post EXCLUSIV / Cum vrea Sorin Dragoi sa il detroneze pe Gino Iorgulescu: „Eu propun o schimbare pe un management si pe o transparenta totala” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*