EXCLUSIV / Dan Alexa, sapte victorii din sapte meciuri la Calarasi: „Atmosfera buna duce la rezultate bune”

Dan Alexa, antrenorul formatiei Dunarea Calarasi, a vorbit in exclusivitate la Sport Total FM, despre echipa din subordine, alaturi de care a reusit sa obtina sapte victorii din sapte meciuri in Liga a II-a.

„Pentru mine e un inceput foarte bun. Inca de cand am venit am castigat sapte jocuri din sapte si am reusit sa urc pe loc promovabil. Urmeaza iarasi o perioada grea, dar nu pot decat sa ma bucur ca am ajuns atat de sus cu o echipa de pe ultimele locuri.

Atmosfera buna duce la rezultate bune. Victoriile aduc victorii si o stare buna de spirit. Jucam pe bonusuri. Jucatorii au raspuns foarte bine la ceea ce le-am cerut. Pana acum lucrurile merg bine spre foarte bine.

Cel mai important este ca am reusit sa aduc o anumita rigurozitate din punct de vedere al pregatirii si jucatorii sunt mai constiinciosi.

Nivelul este mult sub prima liga, dar echipele de la Liga a II-a au devenit mult mai organizate, meciurile sunt mult mai grele”, a declarat Dan Alexa, in cadrul emisiunii „Trafic Sport”.

The post EXCLUSIV / Dan Alexa, sapte victorii din sapte meciuri la Calarasi: „Atmosfera buna duce la rezultate bune” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*