EXCLUSIV / Dezvaluire in premiera a unui fost lider de galerie: „Singurul care poate sa repuna Dinamo pe picioare este Borcea Cristian!”. Solutiile propuse lui Negoita

Unul dintre fostii lideri de galerie din „Stefan cel Mare”, Mihnea Ionescu, alias „Profesorul”, a intervenit la Sport Total FM pentru a discuta pe marginea rezultatelor slabe inregistrate de Dinamo in acest sezon. Inaintea etapei a 16-a, echipa antrenata de Vasile Miriuta ocupa locul 7, primul din play-out, la doua puncte in urma campioanei Viitorul, aflata pe 6, ultimul loc din play-off, iar cele doua echipe urmeaza sa se dueleze pentru a doua oara in acest sezon (DETALII AICI). In tur, la Ovidiu, Dinamo, antrenata de Cosmin Contra, s-a impus cu 1-0.

Supararea pe Negoita a inceput sa fie generala. Nu suntem multumiti de ce joaca echipa, dar din cauza transferurilor care s-au facut sau nu. Avem un atacant foarte bun, dar care nu este ajutat de mijlocasi, ca nu avem. Logic este, daca tot nu poate sa investeasca, sa scapam de Negoita.

Sa-si dea demisia sau sa schimbe formula de organizare la nivelul conducerii. Poate ca este mai bine sa atraga alta sursa de capital. Poate ca e mai bine o asociere cu organizatii de suporteri, carora sa le propuneti sau sa le impuneti sa gaseasca sponsori, sa vina cu acel 2% referitor la sponsorizarea sportului si uite asa sa fie tinut clubul pe lina de plutire pana cand se va gasi un emir, un bascan sau vreun aliosa de la Chisinaru sau Moscova, care sa cumpere clubul.

Dar, daca as fi Negoita, acum, ce sa vand de la Dinamo? Ce jucatori am? Nici numele nu-l am, ca e la Nicolae Badea si ma judec pentru el.

Mai degraba l-as astepta pe Cristi Borcea sa iasa de la «mititica» si sa incerce sa faca ceva, ca are bani si idei. Ca suporter dinamovist, consider ca singurul care poate pune Dinamo pe picioare este Borcea Cristian!”, a spus Mihnea Ionescu.

„Suntem atat de mici incat nu am reusit sa incurcam pe nimeni in acest campionat … Asteptam provincia!„, a incheiat „Profesorul”.

Cristian Borcea ramane in inchisoare, a decis recent Tribunalul Ilfov, dupa ce prima instanta stabilise ca acesta poate fi eliberat conditionat. Fostul actionar de la Dinamo a executat trei din cei sase ani si patru luni de inchisoare pe care i-a primit sentinta in dosarul Transferurilor. Fostul director executiv din „Groapa” le-a solicitat magistratilor sa-l elibereze conditionat pentru a putea fi alaturi de cei sapte copii ai sai.

Instanta a mai decis ca Borcea poate cere din nou eliberarea conditionata pe 23 aprilie 2018.

The post EXCLUSIV / Dezvaluire in premiera a unui fost lider de galerie: „Singurul care poate sa repuna Dinamo pe picioare este Borcea Cristian!”. Solutiile propuse lui Negoita appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*