EXCLUSIV / Duckadam: „Am trecut pe primul loc, avem un lot echilibrat, dar nu putem sa vorbim acum despre titlu”

 

Presedintele de imagine al echipei FCSB, Helmuth Duckadam, a vorbit despre perioada foarte buna prin care trece echipa pregatita de Nicolae Dica, proaspat calificata in primavara Europa League, la cateva zile dupa ce a reusit sa preia sefia in Liga 1.

Nu a fost un joc stralucit, dar puteam castiga daca primeam acel penalty clar. Dar sa nu uitam ca fata de meciul tur am avut acum sapte modificari. Pentru noi asta inseamna mult.

Sa stiti ca si israelienii au avut penalty in tur si n-au primit … Este o legea a compensatiei si noi tratam astfel aceste situatii. Clar ca nu a fost rea intentie.

Legat de Alibec, si-a dorit multe, dar nu-i mai iese. Trece prin momente grele, dar sunt sigur ca isi va reveni, iar noi il vom ajuta. Mai vorbim despre el cand va incepe play-off-ul!

Cu toate ca avem aproape doua echipe pe care le putem alinia, este prematur sa vorbim acum despre titlul, cu toate ca mergem bine pe toate fronturile, iar din etapa trecuta suntem pe primul loc in campionat.

Tanase si Coman sunt jucatorii care au explodat in acest sezon. Si Man este in crestere, dar eu astept mai multe de la el, astept realizari”, a declarat Helmuth Duckadam, in cadrul emisiunii „Liga de weekend”.

The post EXCLUSIV / Duckadam: „Am trecut pe primul loc, avem un lot echilibrat, dar nu putem sa vorbim acum despre titlu” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*