EXCLUSIV / Dunarea Calarasi se comporta precum in Liga I! Trupa lui Dan Alexa va pleca in Antalya: „S-au facut eforturi pentru a obtine finantare”

Florin Brisan, presedintele Dunarii Calarasi, a vorbit in exclusivitate la Sport Total FM, despre programul echipei din subordine in aceasta pauza competitionala si a dezvaluit ca elevii lui Dan Alexa se vor bucura de un cantonament in Antalya.

„Cel tarziu la sfarsitul acestei saptamani vom anunta cinci transferuri. Sunt jucatori care noi consideram ca ne pot ajuta in retur.

Maine avem reunirea lotului. Urmeaza doua zile pentru vizita medicala, apoi pana pe 24 ianuarie vom efectua un stagiu de pregatire la Calarasi, cu cateva meciuri amicale. Dupa aceea vom pleca in Antalya. Incercam sa gasim echipe tari cu care sa jucam. S-au facut eforturi pentru a obtine finantarea pentru acest cantonament”, a declarat Florin Brisan, in cadrul emisiunii „Trafic Sport”.

The post EXCLUSIV / Dunarea Calarasi se comporta precum in Liga I! Trupa lui Dan Alexa va pleca in Antalya: „S-au facut eforturi pentru a obtine finantare” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*