EXCLUSIV / Erik Lincar: „S-a vorbit urat despre portarul nostru, un fotbalist de viitor pentru Romania. Ar trebui sa fim mai atenti cu acesti tineri (…)”

Antrenorul Academiei Clinceni, Erik Lincar, a intervenit la Sport Total FM, la mai mult de o zi de la disputarea partidei de la Tg Mures, in compania ASA-ului, de unde a plecat cu un punct, echipa sa fiind egalata la ultima faza, din penalty, dupa ca portarul Niga a comis un fault in propriu careu.

Am intalnit un adversar bun, dar nu am castigat un punct, am pierdut doua, pentru ca le-am facut cadou un penalty in minutele de prelungiri.

Este adevarat, a doua repriza am fost dominati si rezultatul este echitabil. Pacat de acea iesire hazardata a portarului nostru, dar asta este fotbalul.

Problema noastra este ca nu suntem constanti intr-un meci, jucam bine o repriza si in alta ne facem de ras.

S-a vorbit urat de Niga in presa dupa aceasta greseala, dar nu asa trebuie sa reactionam la adresa unui tanar de mare perspectiva in fotbalul romanesc, pentru ca avem nevoie de astfel de jucatori talentati.

Eu imi doresc ca jucatorii mei sa se concentreze mai mult in meciuri, pentru ca valoare avem.„, a declarat Lincar, in cadrul emisiunii „Fotbal la matineu”.

In minutul 90+2, portarul Toma Niga a iesit nepermis la 15 metri de poarta dorind sa boxeze un balon dintre doi fotbalisti , insa i-a sarit in spate jucatorului ASA-ului si arbitrul a dat penalty, moment in care antrenorul Lincar a fost surprins facandu-si cruce pe marginea terenului. Interesant este ca Niga, care a primit si galbenul la faza penalty-ului, a avut o iesire la fel de curioasa si un minut mai devreme, cand efectiv  l-a luat in brate pe mijlocasul Petra, in fata unui careu mic, populat de foarte multi jucatori, pentru a-l incomoda sa trimita mingea pe spate.

The post EXCLUSIV / Erik Lincar: „S-a vorbit urat despre portarul nostru, un fotbalist de viitor pentru Romania. Ar trebui sa fim mai atenti cu acesti tineri (…)” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*