EXCLUSIV / Florin Motroc: „Sunt martor la un sezon in care echipele din subsol pot bate la orice ora echipele din frunte!”

Antrenor la Dhofar SCSC, campioana en-titre din Oman, Florin Motroc nu trece prin cea mai buna perioada a sa de antrenor, avand doar trei victorii dupa 11 etape, echipa sa ocupand un modest loc 8, la doua doua puncte peste echipa care va sustine un baraj pentru mentinere/retrogradare.

Rezultatele nu sunt cele asteptate, dar asta si pentru ca acest sezon este foarte echilibrat, sunt echipe de la subsol care pot bate fara probleme echipele din frunte.

Noi ne-am dominat mai toate echipele, dar pe final am cedat primind gol numai din faze fixe! In ultimul meci am facut 0-0, deci am scapat.„, a declarat Florin Motroc, care urmeaza sa petreaca 4 zile in Romania, iar luni seara urmeaza sa fie prezent in studioul Sport Total FM, dupa ora 19:00.

Chestionat despre fotbalul romanesc, Motroc a mai spus: „Urmaresc ce este in tara. Legat de Rapid, imie ste greu ca se va ajunge ca cineva sa ofere banii aia la acea licitatie. Chiar si suma aceea minima, care este in jurul a 1,5 milioane de euro, va fi destul de greu de achitat.

Altfel, ma bucur si eu pentru rezultatele FCSB-ului, pentru ca ajuta asta intreg fotbalul romanesc, ma refer la coeficient”.

Dupa 11 etape, campionatul din Oman este condus de Al Suwaiq, o alta echipa condusa de un antrenor roman, Ilie Balaci, care are 9 victorii, o remiza si o infrangere.

The post EXCLUSIV / Florin Motroc: „Sunt martor la un sezon in care echipele din subsol pot bate la orice ora echipele din frunte!” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*