EXCLUSIV / Gica Mihali, noul antrenor principal al echipei CS Mioveni! Dumitru Olteanu: „Adi Mihalcea ne-a promis ca se va intoarce intr-o buna zi”

Presedintele Consiliului Director al CS Mioveni, Dumitru Olteanu, a intervenit la Sport Total FM, chiar in ziua aniversarii zilei de nastere, pentru a anunta numele noului antrenor al echipei, dupa despartirea de Adi Mihalcea, plecat la nationala, ca „secund” in staff-ul lui Cosmin Contra.

Un meci frumos pentru cei prezenti in tribune, dar extrem de dificil pentru cei care au participat la acest spectacol la nivelul gazonului.

Aveam nevoie ca de aer de aceasta victorie si sper sa refacem sirul de victorii.

Am avut o discutie cu Adi Mihalcea si l-am inteles, chiar daca nu ne-a picat bine. Pentru noi este o onoare sa dam un antrenor la echipa nationala.

Ne-a promis ca se va intoarce dupa ce isi va incheia aventura.

Vom merge pe mana lui Gica Mihali, care va fi ajutat de secundul Olteanu.”, a declarat Dumitru Olteanu, in exclusivitate pentru Sport Total FM.

The post EXCLUSIV / Gica Mihali, noul antrenor principal al echipei CS Mioveni! Dumitru Olteanu: „Adi Mihalcea ne-a promis ca se va intoarce intr-o buna zi” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*