EXCLUSIV / Helmuth Duckadam: „Nu jucam ceea ce ne dorim, dar, spre deosebire de sezonul trecut, acum sansa nu prea ne mai ocoleste (…)”. I-a dat o bila alba lui Contra

Presedintele de imagine al FCSB-ului, Helmuth Duckadam, a vorbit despre forma in care se afla echipa ros-albastra si selectia facuta de Contra pentru „dubla” cu Kazahstan si Danemarca, ultimele doua partide ale Romaniei, in preliminariile CM din Rusia.

Jocul nostru nu este unul pe care il dorim, chiar daca rezultatele, cel putin in Europa, ne multumesc. Dar sunt cateva partide pe care le-am castigat cu sansa, chiar si ultimul, de la Lugano, insa e clar ca acum si-a intors D-zeu fata si catre Steaua, dupa sezonul de anul trecut, cand jucam mai bine, dar nu reuseam rezultate.

Ceea ce este important, in acest sezon, este ca putem alinia doua echipe de acelasi calibru si poate si din acest motiv nu suntem sudati cum ar trebui sa fim, dar eu cred ca in aceasta iarna se va lucra mult la acest aspect.

Plus ca avem Un Dennis Man in crestere de forma si se vede asta in rezultatele noastre. Sper sa nu-l ia valul … Trebuie sa mai creasca, trebuie sa se puna mai bine la punct cu conditia fizica.”, a declarat Helmuth Duckadam, in cadrul emisiunii „Liga de weekend”.

… despre Budescu: „Nu cred ca este la forma lui cea mai buna. Dar, cum am mai spus, din iarna o sa-l vedem mai bun de atat, la fel cum este si stuatia lui Alibec.”

… despre Cosmin Contra: Are o bila alba de la mine, pentru ca i-a chemat acum pe Nita si pe Balasa, doi fotbalisti care nu au fost in viziorul lui Daum, desi valoarea lor ii confirma fara probleme pentru lotul national” 

The post EXCLUSIV / Helmuth Duckadam: „Nu jucam ceea ce ne dorim, dar, spre deosebire de sezonul trecut, acum sansa nu prea ne mai ocoleste (…)”. I-a dat o bila alba lui Contra appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*