EXCLUSIV / Ioan Marginean: „Daca nu faceam reducerea salariala intram in faliment”

Ioan Marginean, presedintele formatiei Gaz Metan Medias, a vorbit in exclusivitate la Sport Total FM, dupa calificarea in optimile de finala ale Cupei Romaniei. Mediesenii au invins-o pe Metaloglobus cu scorul de 2-1, cu doi oameni in minus pe teren.

„Noi am folosit meciul ca pe un antrenament. Am folosit jucatori care nu au mai jucat. Am jucat si in alt sistem sa vedem daca putem, Cristea nu a jucat de 6 luni, am avut si ghinion ca ni s-a stricat si autocarul. Totusi a fost greu cu doi oameni mai putin pe final. Am avut ocazii peste ocazii.

De acum pana in decembrie, suntem in selectie totala. Am inceput curatenia de toamna. Cine corespunde ramane. Am respectat Cupa. Am incercat sa bagam si jucatori cu experienta care nu au mai evoluat pentru a incerca sa tragem linie la final.

Ne-am redus fondul salarial si de aceea ne-au plecat multi jucatori. Am promis salarii mici la timp si bonusuri pentru performanta. Daca nu faceam reducerea salariala intram in faliment”, a declarat Ioan Marginean, in cadrul emisiunii „Trafic Sport”

The post EXCLUSIV / Ioan Marginean: „Daca nu faceam reducerea salariala intram in faliment” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*