EXCLUSIV / Iulian Apostol: „Suntem diferiti de ceea ce se intampla in fotbalul romanesc”

Iulian Apostol, managerul echipei Otelul Galati, a vorbit in exclusivitate la Sport Total FM, despre situatia din cadrul clubului aflat pe locul 4 in Seria I a Ligii a III-a.

„Noi am avut un obiectiv foarte bine trasat in momentul in care am promovat in Liga a III-a si nu putem spune ca suntem dezamagiti de locul pe care suntem, dar nici multumiti. Suntem in obiectiv.

E un loc patru muncit de baieti, de club, de multi oameni, pentru ca, nu vreau sa subestimez celelalte cluburi, dar suntem diferiti de ceea ce se intampla in fotbalul romanesc.

Fotbalul, ca orice domeniu de activitate, trebuie sa produca, nu sa cheltuie. E de datoria noastra, daca tot suntem aici, sa facem ceva sanatos. Suntem o mana de oameni, cei din conducere nu au salariu. Suntem oameni care muncim pentru club. Noi aducem bani. Daca vom promova in Liga a II-a la anul, vom continua pe acest principiu”, a declarat Iulian Apostol, in cadrul emisiunii „Trafic Sport”.

The post EXCLUSIV / Iulian Apostol: „Suntem diferiti de ceea ce se intampla in fotbalul romanesc” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*