Exclusiv | Judecatoria Buftea certifica haosul de la AJF Ilfov | Comitetul Executiv si Presedintele Buhac sunt suspendati!

Daca cineva si-a imaginat ca lucrurile au intrat pe un fagas de normalitate la AJF Ilfov, s-a inselat amarnit.
Lipsa de profesionalism, amatorismul, diletantismul, intrigile, tradarile si interesele meschide de grup sunt doar concepte de management defectuos care continua sa loveasca in organizatia care administreaza fotbalul ilfovean.

La data de 06 Iunie 2021, Razvan Ardeleanu, Presedintele clubului ARD Snagov, nemultumit de evenimentele insalubre petrecute la Adunarea Generala din 20 Mai 2021, dar si de cele intamplate ulterior, a solicitat prin avocat catre Judecatoria Buftea emiterea unei Ordonante Prezidentiale pentru suspendarea hotararilor A.G. mentionate mai sus.

Totodata, Ardeleanu solicita si suspendarea hotararilor asa-zisei Comisii de Solutionare a Contestatiilor, comisie care stim ca si-a incheiat mandatul imediat dupa incheierea Procesului Verbal al respectivei Adunari generale.

Judecatoria suspenda, haosul continua

In 23 Iunie 2021, Judecatoria Buftea admiterea cererea formulate de Razvan Ardeleanu in Dosarul 18979/94/2021.
Mai mult decat atat,

Instanta dispune suspendarea Hotararii Adunarii Generale Extraordinare din 20.05.2021 a paratei (AJF Ilfov) si a Hotararilor Comisiei de Solutionare a Contestatiilor a AJF Ilfov pana la solutionarea dosarului.

Practic aceasta decizie dispusa de Judecatoria Buftea, suspenda alegerile organizate in data de 20 Mai 2021 in cadrul Adunarii Generale Extraordinare.

Ce se intampla in acest moment?

Prin decizia de mai sus, Presedintele Buhac si membrii Comitetului Executiv alesi in 20 Mai 2021 sunt suspendati din functii.
Respectiva suspendare pune in functie fosta conducere a AJF Ilfov pana la solutionarea Dosarului 18978/94/2021.

Decizia Judecatoriei Buftea poate fi atacata cu apel in termen de 5 zile de la publicare.
Din informatiile pe care le detinem, in cursul zilei de 28 Iunie 2021, Secretarul General Daniel Blagoe, va depune documentele necesare pentru intampinarea pentru solutia data de Instanta.
Asadar, haosul va continua…

Un lucru este cert

Daca anul trecut competitiile judetene de fotbal au trecut printr-un regres total cauzat de pandemia de Covid-19, incepand din aceasta primavara fotbalul are de suferit din cauza intereselor, a lipsei de profesionalism dar mai ales a amatorismului.
Daca Mitica Craciun a fost acuzat de faptul ca este “prea invechit pentru vremurile actuale”, de acum suspendatii Buhac & Co au reusit cu brio sa-si obtina doctoratul in amatorim.

Presedintele suspendat, Constantin Buhac, a convocat in cateva randuri Comitetul Executiv pentru diverse cause. Foarte interesant este faptul ca nicio sedinta a Comitetului Executiv nu a fost statutara din cauza lipsei de cvorum, majoritatea membrilor refuzand din diverse motive, temele de discutie propuse.
La aceste sedinte au participat doar Constantin Buhac, Iordan Chiriac – Liga 4 si Florin Stanescu – representant arbitri.
Aceasta “revolva tacita” trebuie sa dea de gandit membrilor afiliati, Presedintelui suspendat, Constantin Buhac, dar mai ales sustinatorilor acestuia.

Foto – Facebook, colaj

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*