EXCLUSIV / Laszlo Balint: „Suntem in grafic. Daca nu se dorea promovarea nu as fi acceptat sa vin”. Ce antrenor trecut prin Liga I i se va alatura

Laszlo Balint, antrenorul formatiei Csikszereda Miercurea Ciuc, a vorbit in exclusivitate la Sport Total FM, despre echipa din subordine, clasata la finalul acestui an pe locul al treilea al primei serii din Liga a III-a.

„Tinand cont de echilibrul care domneste in aceasta serie, nu stiu daca putem spune ca suntem ok, dar cert este ca suntem in grafic pentru realizarea obiectivului de accedere in Liga a II-a. Eu am fost convins de proiectul clubului, daca nu se dorea promovarea nu as fi acceptat. Este un proiect stabil, sanatos, care se bazeaza pe niste principii foarte clare.

Avem un nucleu de jucatori cu experienta, care au trecut si prin esaloanele superioare. Aici ma refer la Robert Ilies care este un exemplu chiar si pentru mine.

Vali Suciu se va alatura academiei, nu stiu in ce functie, dar stiu ca va fi cooptat.

Cel putin in partea superioara a clasamentului, nivelul este foarte ridicat. Au fost echipe care pe mine m-au impresionat. Ma gandesc in primul rand la Bucovina Radauti, o echipa foarte bine asezata in teren, cu jucatori tineri. Este o serie interesanta, echilibrata si o serie in care se castiga foarte greu”, a declarat Laszlo Balint, in cadrul emisiunii „Trafic Sport”.

The post EXCLUSIV / Laszlo Balint: „Suntem in grafic. Daca nu se dorea promovarea nu as fi acceptat sa vin”. Ce antrenor trecut prin Liga I i se va alatura appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*