EXCLUSIV / Marcel Ghergu, presedinte Chindia Targoviste: „Ma surprinde decizia celor doi jucatori”

Marcel Ghergu, presedintele Chindiei Targoviste, a vorbit in exclusivitate la Sport Total FM, despre situatia actuala din cadrul divizionarei secunde, echipa care este pe cale sa piarda doi jucatori importanti in favoarea liderului Dunarea Calarasi.

„Honciu si Ispas sunt greu de tinut in aceasta familie, din moment ce si-au anuntat interesul de a continua cu Dunarea Calarasi din vara. Noi ne vom achita obligatiile contractuale pana atunci. Sunt doi jucatori care ne-au ajutat, dar in acelasi timp si Chindia Targoviste a contribuit la cresterea valorica a lor.

Am fost foarte atenti cu ceea ce se intampla aici, probabil de aceea am avut si continuitate si rezultate. Ma surprinde decizia celor doi jucatori de a parasi o echipa care plateste salariile la zi. Lucrurile astea o sa ne intareasca si o sa ne vedeti mult mai motivati in retur”, a declarat Marcel Ghergu, in cadrul emisiunii „Trafic Sport”.

The post EXCLUSIV / Marcel Ghergu, presedinte Chindia Targoviste: „Ma surprinde decizia celor doi jucatori” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*